Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731584811

Amistoso (Int.) 731584811 Información oficial sobre el partido 731584811 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Callobre CF Alineación oficial del equipo 'Callobre CF' en el partido 0 - 4 Kairamantelit Alineación oficial del equipo 'Kairamantelit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Callobre CF Alineación oficial del equipo 'Callobre CF' en el partido 0 - 5 Kairamantelit Alineación oficial del equipo 'Kairamantelit' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Callobre CF

Kairamantelit

Goles Goles

  • 170 Minuto 29 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Cahit Yaruk al minut 29 va permetre a Kairamantelit prendre avantatge per 0 - 1.
  • 139 Minuto 64 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Tas Tijuco van servir per superar a l'últim defensor, en Tomàs Ribelles. Tot va acabar amb el 0 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Kairamantelit cantant "Tas Tijuco selecció!"
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 69, Kairamantelit va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Teemu Koljonen.
  • 139 Minuto 70 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Kairamantelit Tas Tijuco va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Tomàs Ribelles va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Gioele Bertora va estar a punt de posar per davant a Kairamantelit amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jorge Cejudo va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Roman Khan després de 30 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jorge Cejudo va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, el Kairamantelit va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Gioele Bertora s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Aappo Tilli, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kairamantelit va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Kairamantelit van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Owen Sutman des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mestan Tekil.