Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731583178

Amistoso (RC) 731583178 Información oficial sobre el partido 731583178 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

celadores Alineación oficial del equipo 'celadores' en el partido 1 - 2 cubata-boys Alineación oficial del equipo 'cubata-boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
celadores Alineación oficial del equipo 'celadores' en el partido 1 - 1 cubata-boys Alineación oficial del equipo 'cubata-boys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,4 % 10,9 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

celadores

Goles Goles

  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Marco Caumo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Igor Rečičár va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 15, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21 el celadores va posar setge sobre la defensa central visitant però en Igor Gromelski no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, Pierrot Delperdange va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Karlo Vall no va ser aprofitada per en Marco Caumo que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 224 Minuto 80 (Ocasión de penalti): celadores es va veure beneficiat per la polèmica al minut 80, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Marco Caumo va relliscar al moment de fer el xut i el porter Sorin-Marius Predoi no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benigno Grandas de celadores va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

cubata-boys

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): cubata-boys va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alfredo Nieva, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gerardo Piñeiro Majo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 119 (Gol por el centro): En Claudionor Volkmer donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 119 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 99 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el cubata-boys sortien al contraatac. La falta llançada per Marc-Rene Atzpodien va sortir força alta sense massa perill.
  • 218 Minuto 112 (Ocasión evento especial córner peinado): Alfredo Nieva hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Daniel Onel havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.