Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731582817

Amistoso (Int.) 731582817 Información oficial sobre el partido 731582817 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Arzúa F.C Alineación oficial del equipo 'Arzúa F.C' en el partido 3 - 0 Ragazzi di Pest Alineación oficial del equipo 'Ragazzi di Pest' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arzúa F.C Alineación oficial del equipo 'Arzúa F.C' en el partido 4 - 0 Ragazzi di Pest Alineación oficial del equipo 'Ragazzi di Pest' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arzúa F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Raul Pop va donar a Arzúa un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rafael Muro va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Pablo Benavente va incrementar l'avantatge de Arzúa amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Sante Alvisi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 208 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Eugenijus Melisiakas de Arzúa va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Marcelo Igaralde es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 88 quan Marcelo Igaralde de Arzúa gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Ragazzi di Pest

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Egon Bösches de Ragazzi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Aresta de Ragazzi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pier Cesare Di Tora de Ragazzi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.