Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731582708

Amistoso (Int., RC) 731582708 Información oficial sobre el partido 731582708 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

El Cansino Alineación oficial del equipo 'El Cansino' en el partido 4 - 6 In Bocca Al Luppo Alineación oficial del equipo 'In Bocca Al Luppo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Cansino Alineación oficial del equipo 'El Cansino' en el partido 2 - 1 In Bocca Al Luppo Alineación oficial del equipo 'In Bocca Al Luppo' en el partido
Tiene suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,6 % 0,3 % 7,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Cansino

Goles Goles

  • 113 Minuto 17 (Gol por la derecha): Després de 17 minuts de partit, Juan Serrano igualava per Cansino en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Cansino una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Raúl España, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 76.
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 88 gràcies a la jugada de Raúl España, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Álex Bastida va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Cansino va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Txipi Egizabal va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Cansino va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Txipi Egizabal ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Cantoral de Cansino es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Raúl Cantoral es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Álex Bastida de Cansino, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Timothy Reynolds en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cansino Txipi Egizabal va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Giovanni Cosi de Cansino anava molt fort i col·locat però Timothy Reynolds no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Juan Serrano de Cansino va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

In Bocca Al Luppo

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Bocca agafava avantatge al minut 7 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Massimo Faccio amb mestria.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): Amb 33 minuts jugats, Massimo Faccio de Bocca va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Bocca eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 89, Teddy Laws va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): El Bocca va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 52, però en Szczęsław Beski va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 95 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 95 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Heino Schleyer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bocca que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Heino Schleyer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Szczęsław Beski de Bocca es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Bocca Gissur Hansstein no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Félix Villabaso es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Ko Htan anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Bocca.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): Abmael Zattar de Bocca va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Félix Villabaso s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 4 - 6.