Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731582654

Amistoso (Int.) 731582654 Información oficial sobre el partido 731582654 en Hattrick

22.05.2024 08:30:00

FC_Chelyabinsk Alineación oficial del equipo 'FC_Chelyabinsk' en el partido 0 - 0 Rapid Blies BK Alineación oficial del equipo 'Rapid Blies BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC_Chelyabinsk Alineación oficial del equipo 'FC_Chelyabinsk' en el partido 1 - 6 Rapid Blies BK Alineación oficial del equipo 'Rapid Blies BK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Está más tieso que su rival
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC_Chelyabinsk

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Chelyabins es va veure beneficiat per la polèmica al minut 16, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Hussain Ghani va relliscar al moment de fer el xut i el porter Michel Teixeira no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Igor Aksinin va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Chelyabins.

Rapid Blies BK

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Cosimo Sacchetto, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 29 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rapid va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Wilhelm Dobbrunz va sortir per sobre el travesser.
  • 235 Minuto 41 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Cosimo Sacchetto va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Józef Zielak ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Lefter Taşçı va marcar al minut 43 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Rapid va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lev Razumnov va desviar el xut final de Lefter Taşçı després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 77 (Ocasión de falta): El Rapid va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 77 amb un llançament de falta perillós. En Marcos Reyes però, la va tirar centrada i amb poca potència.