Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731582432

Amistoso 731582432 Información oficial sobre el partido 731582432 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Incertidumbre Alineación oficial del equipo 'Incertidumbre ' en el partido 5 - 4 Pedrusco Alineación oficial del equipo 'Pedrusco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Incertidumbre Alineación oficial del equipo 'Incertidumbre ' en el partido 6 - 1 Pedrusco Alineación oficial del equipo 'Pedrusco' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Incertidumbre

Goles Goles

  • 102 Minuto 30 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Incertidumbre van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Ruy Barroso Santos en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Andrea Granatiero de Incertidumbre va aconseguir igualar el partit al minut 34, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Incertidumbre equilibrava la balança al minut 63. En Elies Batllevell, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 70, Mariño Barrenechea de Incertidumbre empatava el partit: 4 - 4.
  • 123 Minuto 91 (Gol por la derecha): Passats 91 minuts, Mariño Barrenechea, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 5 - 4. Incertidumbre es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 8 (Ocasión de falta): Carlos Trujillo va llançar una falta directa al minut 8 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Allande Agirrebarrondo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Pedrusco

Goles Goles

  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Pedrusco sempre confia amb les genialitats d'en Torge van der Sluis; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 1.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Torge van der Sluis de Pedrusco va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rubèn Coscollà que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Pedrusco.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Torge van der Sluis quedar desmarcat i marcar per a Pedrusco al minut 65. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Federico Valda del Amo de Pedrusco no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Francisco Pareja de Pedrusco va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.