Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731581629

Amistoso (Int.) 731581629 Información oficial sobre el partido 731581629 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Inter Faecis Alineación oficial del equipo 'Inter Faecis' en el partido 1 - 4 FC El-Kubída Alineación oficial del equipo 'FC El-Kubída' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter Faecis Alineación oficial del equipo 'Inter Faecis' en el partido 0 - 2 FC El-Kubída Alineación oficial del equipo 'FC El-Kubída' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Faecis

Goles Goles

  • 104 Minuto 26 (Gol de penalti): Faecis aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Filiberto Rodríguez al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 84 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Heinz Besnard va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.

FC El-Kubída

Goles Goles

  • 142 Minuto 3 (Gol de contra por la izquierda): En Eduard Zapletal va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Benedikt Pelán va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Tomáš Mach va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Al minut 66 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Fc el-kub, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Miloň Paclík va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Michal Kortiš de Fc el-kub va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miloš Neduchal de Fc el-kub es va guanyar la targeta groga merescudament.