Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731581370

Amistoso (Int., RC) 731581370 Información oficial sobre el partido 731581370 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido 5 - 3 Fazownia Auuu Alineación oficial del equipo 'Fazownia Auuu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Mas Agusto Que Un Arbusto Alineación oficial del equipo 'Mas Agusto Que Un Arbusto' en el partido 4 - 3 Fazownia Auuu Alineación oficial del equipo 'Fazownia Auuu' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,1 % 16,5 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mas Agusto Que Un Arbusto

Goles Goles

  • 101 Minuto 60 (Gol por el centro): Manuel Mariana de Arbusto va demostrar les seves habilitats al minut 60 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 102 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 69 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Adrián Lila Zurita, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Arbusto a l'empat.
  • 113 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els jugadors del Arbusto amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 79, deixant Max Krallinger en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 123 Minuto 92 (Gol por la derecha): El jugador Gonzalo Martínez de Arbusto, després de 92 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Arbusto va augmentar la diferència quan Lucas Rico no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Tiberio Manetti i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Arbusto, però el xut de Saúl Melida va sortir bastant desviat.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Manuel Mariana hauria d'haver estat gol al minut 67 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 241 Minuto 97 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Arbusto va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 王 (Wang) 勇智 (Yongzhi) va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Manuel Berciano de Arbusto es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Gonzalo Martínez de Arbusto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Fazownia Auuu

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Kelvin Lederle donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Fernando Irauqui de Fazownia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, un xut de Ali İsmail Paksoy des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan İlker Özün va estar a punt de posar per davant a Fazownia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rodolfo Ortiz va impedir un gol cantat.
  • 215 Minuto 39 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ali İsmail Paksoy va superar els defenses rivals per velocitat al minut 39 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 253 Minuto 96 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 96 en Fernando Irauqui va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Rodolfo Ortiz va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Manuel Carreira Ferreira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.