Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731581056

Amistoso (Int., RC) 731581056 Información oficial sobre el partido 731581056 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido 2 - 3 New Resilienti Alineación oficial del equipo 'New Resilienti' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido 0 - 1 New Resilienti Alineación oficial del equipo 'New Resilienti' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AIMARTXO

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el AIMARTXO va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Leonel Pacheco Lopes aconseguint el 1 - 1.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): AIMARTXO va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Uriel Ubaque, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Lodovico Carrozzo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de AIMARTXO, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Ugaitz Orkaiztegi va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 es va veure una gran oportunitat per a AIMARTXO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per David Almar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 116 (Ocasión de contra por la izquierda): El AIMARTXO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 116, però en David Almar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

New Resilienti

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alex Creary quedar desmarcat i marcar per a Resilienti al minut 8. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Resilienti van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Giorgio Melis va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 174 Minuto 110 (Gol de penalti): Resilienti va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Angelo Cirillo va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 65 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Alessandro Poletto, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a AIMARTXO, però Lodovico Carrozzo no va poder encertar el xut.