Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731580471

Amistoso 731580471 Información oficial sobre el partido 731580471 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Bastaixos Alineación oficial del equipo 'Bastaixos' en el partido 4 - 4 Red Warriors FC Alineación oficial del equipo 'Red Warriors FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Bastaixos Alineación oficial del equipo 'Bastaixos' en el partido 6 - 4 Red Warriors FC Alineación oficial del equipo 'Red Warriors FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,8 % 25,4 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bastaixos

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 4 en Mauro Marsán va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Josef Wiebogen podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 0 va pujar al marcador.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Amos Donou, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Bastaixos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 32.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en Jean-Luc Coutable va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Bastaixos.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Bastaixos va augmentar la diferència quan Mauro Marsán no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82, Jean-Luc Coutable arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Red Warriors FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): Als 10 minuts de partit, Ismaël-Maliki Hadja de Warriors va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Rolando Gómez que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 151 Minuto 69 (Gol por el centro): Un mica després, Mihai Vasilescu de Warriors va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Gazi Yasan per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Konrad Grochalski quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Karsten Steininger-Erben va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ireneusz Jabłonka va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mihai Vasilescu, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ismaël-Maliki Hadja que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.