Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731580246

Amistoso (Int., RC) 731580246 Información oficial sobre el partido 731580246 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

LOS MITOS FC Alineación oficial del equipo 'LOS MITOS FC' en el partido 1 - 4 A-ciema metēji Alineación oficial del equipo 'A-ciema metēji' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LOS MITOS FC Alineación oficial del equipo 'LOS MITOS FC' en el partido 1 - 4 A-ciema metēji Alineación oficial del equipo 'A-ciema metēji' en el partido
Tiene un resultado normal 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS MITOS FC

Goles Goles

  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 81 de partit i el marcador es posà 1 - 4 quan en Franciscano Ascanio, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el LMFC a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Franciscano Ascanio va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 290 Minuto 55 (Ocasión de falta): En Franciscano Ascanio va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Franciscano Ascanio no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Necdet Rayiha de LMFC es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Franciscano Ascanio de LMFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Azibar Etxaurrondo.

A-ciema metēji

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): En Aleksandrs Eihenbergs-Ozolkalns va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ritvars Talcis la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al 20 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a A-ciema augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Viachaslau Levashou es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, A-ciema va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Guntis Rubenis.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Al minut 77 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Bērtulis Visockis va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Jānis Baurovskis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Faicán Alarcia, però la pilota va topar amb el travesser.