Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731579944

Amistoso (Int., RC) 731579944 Información oficial sobre el partido 731579944 en Hattrick

22.05.2024 22:00:00

Sweet Zerinhos FC Alineación oficial del equipo 'Sweet Zerinhos FC' en el partido 8 - 3 Galaxy de Rusia Alineación oficial del equipo 'Galaxy de Rusia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Sweet Zerinhos FC Alineación oficial del equipo 'Sweet Zerinhos FC' en el partido 8 - 0 Galaxy de Rusia Alineación oficial del equipo 'Galaxy de Rusia' en el partido
Tiene un resultado normal 8.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sweet Zerinhos FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 36 (Gol de falta): Zerinhos equilibrava els comptes al minut 36 quan en Vasco Mota Sousa va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Zerinhos equilibrava la balança al minut 39. En Cristiano Silva Peres, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Jesus Jesus Freitas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Zerinhos.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): El gol de falta de Vasco Mota Sousa sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 49 i ampliar l'avantatge de Zerinhos a 4 - 2.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Venceslau Almeida va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Zerinhos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Valentim de Gouveia va posar el 6 - 2 al marcador.
  • 130 Minuto 65 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Vasco Mota Sousa va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 65 el resultat passava a ser de 7 - 2.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Zerinhos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Venceslau Almeida progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 8 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Cristiano Silva Peres va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Galaxy de Rusia

Goles Goles

  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Sócrates 'El Filósofo' Sztajnszrajber va anar a parar al cap de Jonathan Monni que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Galaxy el 0 - 1.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Federico Jorge Balá quedar desmarcat i marcar per a Galaxy al minut 37. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 139 Minuto 67 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Sócrates 'El Filósofo' Sztajnszrajber! Un inimaginable dribbling sobre Valentim de Gouveia va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 7 - 3 per a Galaxy.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eudoro Ramasco es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.