Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731576885

Amistoso 731576885 Información oficial sobre el partido 731576885 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Club Athletic Ràpid Cornellà Alineación oficial del equipo 'Club Athletic Ràpid Cornellà' en el partido 0 - 6 Els Nonis Alineación oficial del equipo 'Els Nonis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club Athletic Ràpid Cornellà Alineación oficial del equipo 'Club Athletic Ràpid Cornellà' en el partido 1 - 2 Els Nonis Alineación oficial del equipo 'Els Nonis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Athletic Ràpid Cornellà

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Filippo Marcucci va marxar de Marcelino Tirado en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de C. Ràpid van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Els Nonis

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Miquel dels Sants de Vinyals que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, Miquel dels Sants de Vinyals va pentinar un córner cap al segon pal que Enric Rigat va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 140 Minuto 35 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Nonis el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alberto Cascales va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!
  • 183 Minuto 48 (Gol por la derecha): Marcelino Tirado va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a Nonis l'avantatge per 0 - 5. Miquel dels Sants de Vinyals en va ser l'anotador.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 90 minuts, Petar Kaluđerović va superar per velocitat Henryk Grochulski per posar el 0 - 6 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Nonis quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Miquel dels Sants de Vinyals va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Marcelino Tirado, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Marcelino Tirado va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Chus Iruña va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Denis Pierrat va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Plain.