Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731576858

Amistoso (Int.) 731576858 Información oficial sobre el partido 731576858 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

F.C. Camelot Alineación oficial del equipo 'F.C. Camelot' en el partido 0 - 2 F C Maia Lidador Alineación oficial del equipo 'F C Maia Lidador' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Camelot Alineación oficial del equipo 'F.C. Camelot' en el partido 0 - 2 F C Maia Lidador Alineación oficial del equipo 'F C Maia Lidador' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Camelot

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Camelot van sortir al contraatac amb encert al minut 7, però Oskar Dykowski no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Camelot van sortir al contraatac al minut 44, però Fidel Esplà va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Camelot van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fidel Esplà va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 236 Minuto 90 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Emanuel Borges va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Frank Gaitán.

F C Maia Lidador

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, el Lidador va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Lennart Pfersdorf, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, un xut de Gaspar Abrantes des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mateus dos Reis de Lidador es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lennart Pfersdorf de Lidador la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.