Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731575459

Amistoso (Int., RC) 731575459 Información oficial sobre el partido 731575459 en Hattrick

22.05.2024 09:45:00

Rombon Alineación oficial del equipo 'Rombon' en el partido 4 - 0 FC Bratislavské orly Alineación oficial del equipo 'FC Bratislavské orly' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rombon Alineación oficial del equipo 'Rombon' en el partido 2 - 0 FC Bratislavské orly Alineación oficial del equipo 'FC Bratislavské orly' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rombon

Goles Goles

  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): 詹 (Chim) 家禮 (Jiali) de Rombon va fer un bon esprint per escapar-se de Vladimír Čabaník i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): 詹 (Chim) 家禮 (Jiali) va augmentar la diferència de Rombon a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de 詹 (Chim) 家禮 (Jiali) va anar directament als peus de János Zováth que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 0.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Rombon va obtenir un penal al minut 86, que va llançar a la perfecció 詹 (Chim) 家禮 (Jiali). 4 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Rombon ho intentava per la dreta per mitjà de György Drobnits, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Milán Suszter de Rombon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC Bratislavské orly

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Štefan Drbal va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Márk Szenczi va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FCBO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Matteo Pinot, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de FCBO, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Matteo Pinot va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Šimon Rafaj va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FCBO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Štefan Drbal de FCBO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.