Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731574942

Amistoso (Int.) 731574942 Información oficial sobre el partido 731574942 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

gatointernet Alineación oficial del equipo 'gatointernet' en el partido 0 - 0 Ambacht Bulls Alineación oficial del equipo 'Ambacht Bulls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gatointernet Alineación oficial del equipo 'gatointernet' en el partido 2 - 0 Ambacht Bulls Alineación oficial del equipo 'Ambacht Bulls' en el partido
Tiene mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gatointernet

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): gatointernet va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Crisanto Morales ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip gatointernet Mircea-Radu Câra quasi marca al minut 75 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en José Goacona l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nicolás Sandoval es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Ambacht Bulls

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Gerard-Jan Duijker va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Arjo de Nijs, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Ambacht va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lester Boorsma, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ambacht va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rafaël Schouten, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Rafaël Schouten va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Cyril Ebbers va intentar anar-se'n per velocitat al minut 56 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Björn Colsen de Ambacht va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.