Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731574266

Amistoso (Int., RC) 731574266 Información oficial sobre el partido 731574266 en Hattrick

22.05.2024 22:50:00

Floydianos Alineación oficial del equipo 'Floydianos' en el partido 2 - 3 F.C. JAHS Alineación oficial del equipo 'F.C. JAHS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Floydianos Alineación oficial del equipo 'Floydianos' en el partido 0 - 4 F.C. JAHS Alineación oficial del equipo 'F.C. JAHS' en el partido
Tiene suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Floydianos

Goles Goles

  • 115 Minuto 75 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 75 minuts de joc, Daniel Alberto Arco, corrent com un esperitat, superà primer Josef Šimr per velocitat, i després el porter posant el 1 - 3 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Dámaso Bustos de Floydianos va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Kim Ulfsson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Luis González de Floydianos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C. JAHS

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): F.C. agafava avantatge al minut 11 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Caetano Morcinelli amb mestria.
  • 181 Minuto 19 (Gol por el centro): Emiri Ordinabe va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 19, i va fer pujar el 0 - 2 per a F.C..
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Caetano Morcinelli de F.C. l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 23 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): F.C. va ser a punt de marcar al minut 33, quan el seu jugador Sancho Remedios va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 219 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): August Zbylut va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Josef Šimr, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Piotr Pertek de F.C. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.