Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731573400

Amistoso (Int., RC) 731573400 Información oficial sobre el partido 731573400 en Hattrick

22.05.2024 18:05:00

Złotsan Kuryłówka Alineación oficial del equipo 'Złotsan Kuryłówka' en el partido 3 - 2 Bodka Jrs Alineación oficial del equipo 'Bodka Jrs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Złotsan Kuryłówka Alineación oficial del equipo 'Złotsan Kuryłówka' en el partido 1 - 1 Bodka Jrs Alineación oficial del equipo 'Bodka Jrs' en el partido
Tiene suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Złotsan Kuryłówka

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Maciej Siwiński entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Kuryłówka, un peu providencial d'en Teodor Polaczek va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Kuryłówka van sortir al contraatac al minut 10, però Zenon Ciupka va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): En Teodor Polaczek va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Czesław Pieprz de Kuryłówka es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Kuryłówka Benedykt Kordyś, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Alberto Ayora. El marcador continuava 1 - 1.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Frank Sieler va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Kuryłówka a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Teodor Polaczek va xutar fora per a Kuryłówka, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Kuryłówka, Zenon Ciupka, col·locà la pilota just a les mans d'en Alberto Ayora. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Kuryłówka, Włodzimierz Popa, col·locà la pilota just a les mans d'en Alberto Ayora. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Przemysław Jabłoński va xutar fora per a Kuryłówka, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Kuryłówka, Czesław Pieprz, col·locà la pilota just a les mans d'en Alberto Ayora. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Kuryłówka, Marek Gallus, col·locà la pilota just a les mans d'en Alberto Ayora. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 137 (Penalti marcado): El jugador de Kuryłówka Maciej Siwiński no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Alberto Ayora es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.

Bodka Jrs

Goles Goles

  • 170 Minuto 23 (Gol de falta): Paulín Gerardina va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 23. 0 - 1 per a Xeneizes.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Xeneizes, Paulín Gerardina va fallar un penal al minut 28, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 218 Minuto 104 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Xeneizes Ricardo Múgica quasi marca al minut 104 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Práxedes Elosidieta l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Rafael Álvarez Barrio de Xeneizes va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ricardo Múgica de Xeneizes va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Alejandro Cambronero va clavar el 2 - 2 per a Xeneizes amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Nacho Valdés de Xeneizes va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Óscar Orovitz va xutar fora per a Xeneizes, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Xeneizes, Práxedes Elosidieta, col·locà la pilota just a les mans d'en Kajetan Wołejko. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Xeneizes, Aldo Terroba, col·locà la pilota just a les mans d'en Kajetan Wołejko. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Xeneizes Nazar Kositsyn, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Kajetan Wołejko. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 138 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador 祁 (Qi) 阳光 (Yangguang) de Xeneizes va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.