Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731573019

Amistoso (Int.) 731573019 Información oficial sobre el partido 731573019 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

A.C. HOMER Alineación oficial del equipo 'A.C. HOMER' en el partido 3 - 0 Muriana Team Alineación oficial del equipo 'Muriana Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
A.C. HOMER Alineación oficial del equipo 'A.C. HOMER' en el partido 5 - 0 Muriana Team Alineación oficial del equipo 'Muriana Team' en el partido
Tiene mala suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. HOMER

Goles Goles

  • 120 Minuto 6 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 6, indicava inequívocament que en Dennis Berg va saber trobar la xarxa rival. HOMER desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Joel Cowell es va introduir dins la defensa central al minut 49, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 75 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de HOMER. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Joel Cowell xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luciano Avanzolini no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Werner-Juergen Grasserbauer estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): HOMER van sortir al contraatac al minut 36, però Dennis Berg va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Raül Nabot al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Davide Rumiati va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 69 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Dennis Berg estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Muriana Team