Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731572226

Amistoso (Int.) 731572226 Información oficial sobre el partido 731572226 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Banana Club Alineación oficial del equipo 'Banana Club' en el partido 0 - 6 Puzzle AC Alineación oficial del equipo 'Puzzle AC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Banana Club Alineación oficial del equipo 'Banana Club' en el partido 1 - 7 Puzzle AC Alineación oficial del equipo 'Puzzle AC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Banana Club

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 56 (Ocasión tiro lejano): Al minut 56 un refús amb el peu d'en Magnus Palm va anar a parar als peus del Abundio Ordóñez que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Vicent Fusta de Banana va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Sixten Lindskog que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 287 Minuto 79 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Svetoslav Noev ja els havia advertit que el porter contrari, en Magnus Palm, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicent Fusta de Banana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 47, Stian Frogner de Banana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Puzzle AC

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Passats 26 minuts de partit, Puzzle es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Kai Breiner es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 32 de partit va donar a Puzzle l'avantatge per 0 - 2. Ariel Astigarraga en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Harald Suster va augmentar l'avantatge de Puzzle a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Kai Breiner va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Puzzle, al minut 43. El marcador va canviar a 0 - 4.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Fernando Ruiz Tagle va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 140 Minuto 76 (Gol de contra de falta): El porter de Puzzle va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kai Breiner va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 6!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Dule Volčin. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Wiktor Jańczak va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.