Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731571879

Amistoso (Int.) 731571879 Información oficial sobre el partido 731571879 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Andiamo Vila-real Alineación oficial del equipo 'Andiamo Vila-real' en el partido 7 - 0 F.C. Ponte Corradini Alineación oficial del equipo 'F.C. Ponte Corradini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Andiamo Vila-real Alineación oficial del equipo 'Andiamo Vila-real' en el partido 4 - 0 F.C. Ponte Corradini Alineación oficial del equipo 'F.C. Ponte Corradini' en el partido
Tiene bastante suerte 3.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Andiamo Vila-real

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Cecilio Piña de Vila-real aconseguir un gol al minut 13 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Cecilio Piña va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Vila-real pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gilberto Danese va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Enrique Osma va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Vila-real va augmentar la diferència quan Antoni Simonet no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Jordi Miquel Lari va incrementar l'avantatge de Vila-real amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Vila-real a 7 - 0. Enrique Osma va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Cecilio Piña quasi marca en una jugada assajada de córner que Guillermo Mañas havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 234 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 35 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Gustavo Martínez estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): El jugador local Cecilio Piña per poc que no incrementa el marcador al minut 51. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Renato Quintozzi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Vila-real ho intentava per la dreta per mitjà de Cecilio Piña, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 71, Guillermo Mañas de Vila-real va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. Ponte Corradini

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Silas Mogensen va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Rufus Eisenkolb va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 205 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Everton Domingues era fer passades de llarga distància. Al minut 56 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Rufus Eisenkolb però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Corradini va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rufus Eisenkolb, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.