Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731570751

Amistoso 731570751 Información oficial sobre el partido 731570751 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Strada CF Alineación oficial del equipo 'Strada CF' en el partido 4 - 3 Athletic Camba Alineación oficial del equipo 'Athletic Camba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Strada CF Alineación oficial del equipo 'Strada CF' en el partido 5 - 3 Athletic Camba Alineación oficial del equipo 'Athletic Camba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,9 % 12,0 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Strada CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, Strada aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Ionuţ Pamfile va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 111 Minuto 61 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 61, Ramon Comella de Strada empatava el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Corria el minut 63 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pablo Salvado, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Strada s'avançava al marcador al minut 89, després d'un rebot que va caçar en Ramon Comella per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marc Sureda va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Celino Vázquez de Strada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Athletic Camba

Goles Goles

  • 106 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 13 minuts, Jesús Garriador va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Athletic prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Rodrigo Brenes.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Strada. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jesús Garriador la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Athletic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 14 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Delfín Udoy va deixar a César Purificacion assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Santiago Filomeno va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Antonio Madero va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Gianluca Carlo De Santi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.