Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731570510

Amistoso (Int.) 731570510 Información oficial sobre el partido 731570510 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Penny Lane F.C Alineación oficial del equipo 'Penny Lane F.C' en el partido 0 - 2 Chicago Skunks F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicago Skunks F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Penny Lane F.C Alineación oficial del equipo 'Penny Lane F.C' en el partido 2 - 1 Chicago Skunks F.C. Alineación oficial del equipo 'Chicago Skunks F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,8 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Penny Lane F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): PennyLane per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 16, quan Erik Pomazun va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 209 Minuto 18 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de José Patiño va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Marc Amagat. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 210 Minuto 29 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Gijs Schenkel quasi empata el partit per a PennyLane, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 208 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): José Patiño va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Erik Pomazun aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vicente Torres de PennyLane es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Chicago Skunks F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): CS F.C. va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 22. Ike Heiss va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, CS F.C. va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Børge Sundberg, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Andrés Castillo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Bronson Artis al minut 74, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marc Amagat després de 76 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jorge Rubio Baños va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Sevan Chaussepied va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jorge Rubio Baños va estar atent i va desviar la pilota a córner.