Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731570506

Amistoso (Int.) 731570506 Información oficial sobre el partido 731570506 en Hattrick

22.05.2024 14:00:00

FC Kamikaze Orlová Alineación oficial del equipo 'FC Kamikaze Orlová' en el partido 0 - 9 asperos fc Alineación oficial del equipo 'asperos fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Kamikaze Orlová Alineación oficial del equipo 'FC Kamikaze Orlová' en el partido 0 - 8 asperos fc Alineación oficial del equipo 'asperos fc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kamikaze Orlová

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomáš Janál.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Branislav Slonka de Kamikaze la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

asperos fc

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): Quan passaven 21 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del asperos. En Mikko Veteläinen va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, asperos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mikko Veteläinen, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de asperos, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Mikko Veteläinen va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Valentin Franţ, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Severino Exerrat va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 43, i va fer pujar el 0 - 5 per a asperos.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En José Castelldasens, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Valentin Franţ va augmentar l'avantatge de asperos a 0 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al 79 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a asperos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Santi Torres Ponce es rifés el porter i marqués el 0 - 8.
  • 139 Minuto 80 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Valentin Franţ van servir per superar a l'últim defensor, en Miljan Stojković. Tot va acabar amb el 0 - 9 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de asperos cantant "Valentin Franţ selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Jozef Kuchyňa va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jakub Kudlík va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Santi Torres Ponce quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jakub Kudlík, però la pilota va topar amb el travesser.