Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731567066

Amistoso (Int.) 731567066 Información oficial sobre el partido 731567066 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Iberia Torrejón F.C. Alineación oficial del equipo 'Iberia Torrejón F.C.' en el partido 6 - 1 Raccattati Forelocks Alineación oficial del equipo 'Raccattati Forelocks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Iberia Torrejón F.C. Alineación oficial del equipo 'Iberia Torrejón F.C.' en el partido 7 - 1 Raccattati Forelocks Alineación oficial del equipo 'Raccattati Forelocks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Iberia Torrejón F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 l'estadi va començar a corejar el nom d'en José Roberto Portocarrero ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Iberia es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Iberia va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dalmacio Elosu va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Liberto Bergasa va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Iberia i marcant el 3 - 1.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rubén Gutiérrez va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Iberia va augmentar la diferència quan Biel Ciuró no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): Raúl Bou va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 83 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Raccattati. La jugada d'estratègia del Iberia per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en José Roberto Portocarrero va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Passaven 62 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Roberto Férez va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Raúl Bou de Iberia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Raccattati Forelocks

Goles Goles

  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 41 minuts quan Salvador Mercadé va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Maroš Šepela, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Xiraxi Príncipe va fer una estirada espectacular al minut 69, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Bruno Gobbi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Salvador Mercadé de Raccattati va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Salvador Mercadé se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.