Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731566895

Amistoso (RC) 731566895 Información oficial sobre el partido 731566895 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

Bisontes Alineación oficial del equipo 'Bisontes' en el partido 0 - 4 MUCHO-MICHI-MACHO F.C Alineación oficial del equipo 'MUCHO-MICHI-MACHO F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bisontes Alineación oficial del equipo 'Bisontes' en el partido 1 - 1 MUCHO-MICHI-MACHO F.C Alineación oficial del equipo 'MUCHO-MICHI-MACHO F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bisontes

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pol Bo.

MUCHO-MICHI-MACHO F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a MUCHO-MICHI-MACHO prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Michele Benazzato.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de MUCHO-MICHI-MACHO van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Delano Becq.
  • 141 Minuto 67 (Gol de contra por el centro): El MUCHO-MICHI-MACHO era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jorge Ríos López va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Jörn Garrn de MUCHO-MICHI-MACHO va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marco Mambelli. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jorge Ríos López va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alex Haining es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.