Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731566494

Amistoso 731566494 Información oficial sobre el partido 731566494 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Círculo 2000 Alineación oficial del equipo 'Círculo 2000' en el partido 1 - 5 Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Círculo 2000 Alineación oficial del equipo 'Círculo 2000' en el partido 1 - 4 Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Círculo 2000

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Jindřich Klempár va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Círculo.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 41 minuts, en Luigi Franco Fenizia no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Lokomotiv del Bac

Goles Goles

  • 160 Minuto 29 (Gol de falta): Piergiorgio Bozzi va empatar per a Lokomotiv, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 107 Minuto 36 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Nae Terteci va aconseguir per a Lokomotiv el 1 - 2 al minut 36, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Zandis Piterāns de Lokomotiv va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 57. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Zandis Piterāns va augmentar l'avantatge de Lokomotiv a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Lokomotiv va aconseguir el 1 - 5 gràcies a una jugada assajada de córner en què Juan Manuel Castilla, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Gat Amiel que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Pablo Gabriel Campagnuolo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Zandis Piterāns, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Galen Place no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nae Terteci estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Rafael Vecilla va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Zandis Piterāns va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.