Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731564045

Amistoso (Int.) 731564045 Información oficial sobre el partido 731564045 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

SW0RD Alineación oficial del equipo 'SW0RD' en el partido 4 - 0 Sudden Football Club Alineación oficial del equipo 'Sudden Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SW0RD Alineación oficial del equipo 'SW0RD' en el partido 2 - 1 Sudden Football Club Alineación oficial del equipo 'Sudden Football Club' en el partido
Tiene suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,4 % 7,1 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SW0RD

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Gerardo Nájera, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de SW0RD a 2 - 0. Miguel Luis Velandia va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 142 Minuto 83 (Gol de contra por la izquierda): En Mathias Aschauer va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 136 Minuto 87 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Eugénio Rodrigues s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Abel Maura, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Joachim Boulan al minut 18 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Şerban Cucu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Şerban Cucu.

Sudden Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): El SFC va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 2 amb un llançament de falta perillós. En Éric Theil però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El SFC creava perill des de la dreta al minut 74, però en Paul Şendroiu, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Éric Theil desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Éric Theil de SFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Esmeraldo Luz de SFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.