Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731563561

Amistoso 731563561 Información oficial sobre el partido 731563561 en Hattrick

22.05.2024 12:05:00

Los rascabarrigas Alineación oficial del equipo 'Los rascabarrigas' en el partido 2 - 5 san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los rascabarrigas Alineación oficial del equipo 'Los rascabarrigas' en el partido 1 - 2 san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,1 % 0,5 % 90,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los rascabarrigas

Goles Goles

  • 100 Minuto 76 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Héctor Borja. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 76 de joc, que suposava el 1 - 4.
  • 103 Minuto 82 (Gol por la derecha): Passava el minut 82 del matx, quan l'atent Ensar Hadžić va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 5, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): rascabarrigas va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 56 que Antonio Paez no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Honorato Escarit de rascabarrigas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Massimo Camoscio de rascabarrigas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

san pedro y san pablo

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Passats 35 minuts de partit, pedro es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Grigoriy Kostyukevich es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Gerard Colldeforn va aprofitar un error defensiu al minut 40, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a pedro.
  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): El porter de pedro va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Eder Martínez Santa va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gerard Colldeforn de pedro l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 65 de partit.
  • 135 Minuto 77 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Pedro Peña va marcar el 1 - 5 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Ramón Butragueño de pedro, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Francisco Rodal va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Lluís Maria Agulló, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 28 però la pilota va sortir lleugerament desviada.