Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731562643

Amistoso (Int., RC) 731562643 Información oficial sobre el partido 731562643 en Hattrick

18.05.2024 13:30:00

Balenan Alineación oficial del equipo 'Balenan' en el partido 2 - 3 Conacos FC Alineación oficial del equipo 'Conacos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Balenan Alineación oficial del equipo 'Balenan' en el partido 2 - 1 Conacos FC Alineación oficial del equipo 'Conacos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balenan

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Balenan. A fi d'aconseguir el 1 - 2, van tocar-la en curt per tal que Tarik Bećirović xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 104 Minuto 71 (Gol de penalti): Balenan aconseguia el 2 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Stéphane Orhon al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9, Mirosław Sztyber quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Francesco Di Martino va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Danijel Vučković de Balenan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesco Di Martino de Balenan es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.

Conacos FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 2 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Berat Attoun va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Danijel Vučković.
  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Antonio Serrano de Conacos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 64, Benito Bejes va pentinar un córner cap al segon pal que Samuel Talaya va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Berat Attoun de Conacos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 29 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Joseph Olano al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Samuel Talaya.