Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731562421

Amistoso (Int., RC) 731562421 Información oficial sobre el partido 731562421 en Hattrick

18.05.2024 13:45:00

NK Smogor Alineación oficial del equipo 'NK Smogor' en el partido 2 - 3 FC Slovan Brno Alineación oficial del equipo 'FC Slovan Brno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NK Smogor Alineación oficial del equipo 'NK Smogor' en el partido 0 - 1 FC Slovan Brno Alineación oficial del equipo 'FC Slovan Brno' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NK Smogor

Goles Goles

  • 115 Minuto 10 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Miho Lukić era molt més ràpid que el defensa Tim Clanochan. Al minut 10, el jugador de NK Smogor va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de NK Smogor va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Pablo Sáez, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El NK Smogor va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Tonči Čubela va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

FC Slovan Brno

Goles Goles

  • 150 Minuto 30 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Federico Nicolás Martínez Gullota va reduir les distàncies per al Slovan amb un bon llançament de falta al minut 30. 2 a 1 quedava al marcador.
  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Federico Nicolás Martínez Gullota va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 65.
  • 173 Minuto 90 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sabino Inácio va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Federico Nicolás Martínez Gullota, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.