Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731562010

Amistoso (Int.) 731562010 Información oficial sobre el partido 731562010 en Hattrick

22.05.2024 07:00:00

The edge of the dream Alineación oficial del equipo 'The edge of the dream' en el partido 7 - 2 OP Alineación oficial del equipo 'OP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
The edge of the dream Alineación oficial del equipo 'The edge of the dream' en el partido 6 - 0 OP Alineación oficial del equipo 'OP' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The edge of the dream

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, Pledge aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Kfir Vilk va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Farbod Hazeri de Pledge aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Shamim Tajdar estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Farbod Hazeri va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 1 al minut 35.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 40 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pledge. A fi d'aconseguir el 4 - 1, van tocar-la en curt per tal que Farbod Hazeri xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Roque Concieiro va incrementar l'avantatge de Pledge amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Pledge va augmentar la diferència quan Gian Franco Cinti no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 2.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): El 7 - 2 va pujar al marcador quan Pledge va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Mark Pfretzschner des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gian Franco Cinti. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Farbod Hazeri de Pledge va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

OP

Goles Goles

  • 190 Minuto 7 (Gol de falta): En Vertti Havakka va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 0-1.
  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 57 del partit, anotant el 5 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Jussi Mokkila.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Vertti Havakka va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Jussi Mokkila de OP va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vertti Havakka de OP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.