Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731560569

Amistoso (Int.) 731560569 Información oficial sobre el partido 731560569 en Hattrick

22.05.2024 15:20:00

Olympique yvo Alineación oficial del equipo 'Olympique yvo' en el partido 3 - 1 New Barnaonuba Alineación oficial del equipo 'New Barnaonuba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Olympique yvo Alineación oficial del equipo 'Olympique yvo' en el partido 4 - 0 New Barnaonuba Alineación oficial del equipo 'New Barnaonuba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique yvo

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Egil Lura, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Martin Bohli de Olympique va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Olympique pel centre va donar un gran resultat: el gol de 潘 (Pan) 其翔 (Qixiang) va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Olympique va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Fernando Héctor Míguez en un 1 contra 1 amb el porter Arturo Tilve, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 289 Minuto 28 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Fernando Héctor Míguez va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Marcos Fernández Castrillón el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Jacques Dulong gairebé va marcar per a Olympique des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

New Barnaonuba

Goles Goles

  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): El Barnaonuba era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Lucian-Gabriel Stoi va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Barnaonuba sortien al contraatac. La falta llançada per Lucian-Gabriel Stoi va sortir força alta sense massa perill.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Barnaonuba van seguir progressant per la banda dreta. Pep Lluís Pladevall va tenir la seva oportunitat al minut 86, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rubén Moreno Torres de Barnaonuba es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rubén Moreno Torres de Barnaonuba va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".