Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731559105

Amistoso 731559105 Información oficial sobre el partido 731559105 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

MASCALZONE SIPONTINO Alineación oficial del equipo 'MASCALZONE SIPONTINO' en el partido 3 - 1 Hurricane7 Alineación oficial del equipo 'Hurricane7' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
MASCALZONE SIPONTINO Alineación oficial del equipo 'MASCALZONE SIPONTINO' en el partido 7 - 0 Hurricane7 Alineación oficial del equipo 'Hurricane7' en el partido
Es un cenizo 6.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MASCALZONE SIPONTINO

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): MASCALZONE va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 Anastacio Pizarro va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador Sebastian Vizireanu de MASCALZONE, després de 26 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 115 Minuto 32 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 32 minuts de joc, Albertus Schierbeek, corrent com un esperitat, superà primer Mario Emilio Ballester per velocitat, i després el porter posant el 3 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vincent Stewart va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Ladislav Waldmann va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 18 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Anastacio Pizarro, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Sebastian Vizireanu es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Vincent Stewart una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Ladislav Waldmann va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Vincent Stewart gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ladislav Waldmann va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Vincent Stewart va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 234 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Al minut 70 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Anastacio Pizarro, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Vincent Stewart de MASCALZONE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Hurricane7

Goles Goles

  • 162 Minuto 20 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 20, quan Pablo Plasencia va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El HRN va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en Pablo Plasencia va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Plasencia de HRN es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.