Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731559062

Amistoso (Int., RC) 731559062 Información oficial sobre el partido 731559062 en Hattrick

22.05.2024 10:00:00

Uniunea Fotbalistica Surubu' Postavarul Brasov Alineación oficial del equipo 'Uniunea Fotbalistica Surubu' Postavarul Brasov' en el partido 5 - 3 I 3 porcellini Alineación oficial del equipo 'I 3 porcellini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Uniunea Fotbalistica Surubu' Postavarul Brasov Alineación oficial del equipo 'Uniunea Fotbalistica Surubu' Postavarul Brasov' en el partido 6 - 3 I 3 porcellini Alineación oficial del equipo 'I 3 porcellini' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,2 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uniunea Fotbalistica Surubu' Postavarul Brasov

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 15 gràcies a la jugada de Mihai Cioacă, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Corria el minut 33 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Florin Gheorma, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): UFSPBV s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Fănică Haliga per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Victor Caraion ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, UFSPBV es posava per davant 4 a 3.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cristian Monda, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a UFSPBV.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Florin Gheorma de UFSPBV es va guanyar la targeta groga merescudament.

I 3 porcellini

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 21 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Matteo Bonori de porcellini marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Mario De Leo que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Matteo Bonori que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del porcellini que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eugenio Pepeverde, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Francisco Gil de Borja va fer una jugada per la banda esquerra, però Joseph MacArthur va aturar el seu xut.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Francisco Gil de Borja sol davant la porteria al minut 73, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eustachio Bozzolan va fer una magnífica centrada, però la rematada de Roberto Arienti va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): porcellini va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 90, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Sandro Capistrano.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Richard Rouxel de porcellini va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrea Vesan de porcellini va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.