Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731558520

Amistoso (Int., RC) 731558520 Información oficial sobre el partido 731558520 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

F.c MegaDragons Alineación oficial del equipo 'F.c MegaDragons' en el partido 4 - 1 Les 11 légendaires Alineación oficial del equipo 'Les 11 légendaires ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.c MegaDragons Alineación oficial del equipo 'F.c MegaDragons' en el partido 5 - 1 Les 11 légendaires Alineación oficial del equipo 'Les 11 légendaires ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.c MegaDragons

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Ghani Titouani va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de MegaDragons.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ghani Titouani es va introduir dins la defensa central al minut 35, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Micha Curau de MegaDragons va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 66 minuts, Micha Curau va superar per velocitat Bernd Laudstron per posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 14 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Francisco Sotomayor va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Ghani Titouani va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Juan Luis Gorostola va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MegaDragons se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Micha Curau va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Les 11 légendaires

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): légendaires van aconseguir el 4 - 1 que retallava diferències al minut 89 quan Adrian-Bogdan Dinu sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luke Benningshof de légendaires va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.