Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731557443

Amistoso (Int.) 731557443 Información oficial sobre el partido 731557443 en Hattrick

21.05.2024 18:30:00

United Strandbek Alineación oficial del equipo 'United Strandbek' en el partido 5 - 2 bite the bullet Alineación oficial del equipo 'bite the bullet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
United Strandbek Alineación oficial del equipo 'United Strandbek' en el partido 4 - 0 bite the bullet Alineación oficial del equipo 'bite the bullet' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

United Strandbek

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Maik-Andre Nick va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Strandbek.
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Maik-Andre Nick va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gregor Baumeister ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Strandbek es posava per davant 3 a 2.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Strandbek va augmentar la diferència quan Ander Ferreira no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Als 90 minuts de joc, els nois de Strandbek van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ander Ferreira augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Ander Ferreira es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gregor Baumeister va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Guillermo Melgar del Strandbek ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 44 per blocar una centrada d'en Todd Brook va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Strandbek.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Rudolf Bray va entorpir al marcador d'en Todd Brook per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Guillermo Melgar, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

bite the bullet

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 en Georges Haelman va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Mirco Weiguni va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, bullet, al minut 44. El marcador va canviar a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): bullet van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Thommy Kenis va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mirco Weiguni va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Thommy Kenis no va ser aprofitada per en Martin Sweetlove que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.