Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731557100

Amistoso (Int., RC) 731557100 Información oficial sobre el partido 731557100 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido 3 - 2 FC Real Lnisno Alineación oficial del equipo 'FC Real Lnisno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Osos de Noega Alineación oficial del equipo 'Los Osos de Noega' en el partido 2 - 0 FC Real Lnisno Alineación oficial del equipo 'FC Real Lnisno' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Osos de Noega

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Diego Carrandi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Félix Giménez va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Noega empatava el partit, 2 a 2, al minut 79.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats van embogir quan en Diego Carrandi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Noega.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Albert Servera va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Noega se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Ivan Mihov va disposar d'una bona oportunitat al minut 70, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Santiago Garriador del Noega ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Santiago Garriador va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Adrian Maeser va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Diego Carrandi de Noega va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Real Lnisno

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Lnisno va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 12. Leon Jędruchniewicz va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Piotr Kokowicz va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Lnisno.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Kacper Mielimąka va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Lnisno que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Lnisno va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ireneusz Dulka, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 83 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Karol Matysiuk, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kryspin Ewald de Lnisno la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.