Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731556454

Amistoso (Int.) 731556454 Información oficial sobre el partido 731556454 en Hattrick

22.05.2024 21:55:00

Sport Lisboa e Bukkatonas Alineación oficial del equipo 'Sport Lisboa e Bukkatonas' en el partido 3 - 1 Daños Conlaterales Alineación oficial del equipo 'Daños Conlaterales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sport Lisboa e Bukkatonas Alineación oficial del equipo 'Sport Lisboa e Bukkatonas' en el partido 1 - 2 Daños Conlaterales Alineación oficial del equipo 'Daños Conlaterales' en el partido
Tiene suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,3 % 39,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sport Lisboa e Bukkatonas

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Després de 33 minuts de partit, Cristóvão Bernardes igualava per Bukkatonas en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Corria el minut 49 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dinis Félix, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 141 Minuto 51 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Bukkatonas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 1 mitjançant en Sebastião Caeiro.

Daños Conlaterales

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rodolfo Cabedo quedar desmarcat i marcar per a Daños al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Marcos Sintes quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Baptista Timor, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 38 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Daños que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rodolfo Cabedo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Jaume Gispets per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 50, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Baptista Timor va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Marcos Sintes va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 250 Minuto 76 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Daños van pujar a rematar. Però en Juan Pérez de Tejada la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Jaume Gispets de Daños va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Baptista Timor es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.