Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731556263

Amistoso (Int., RC) 731556263 Información oficial sobre el partido 731556263 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

U.D. Vodka Juniors Alineación oficial del equipo 'U.D. Vodka Juniors' en el partido 1 - 0 Banda VC Alineación oficial del equipo 'Banda VC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Vodka Juniors Alineación oficial del equipo 'U.D. Vodka Juniors' en el partido 3 - 0 Banda VC Alineación oficial del equipo 'Banda VC' en el partido
Tiene mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Vodka Juniors

Goles Goles

  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Juniors contenien la respiració mentre en Òscar Buxó s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 28 per blocar una centrada d'en Òscar Buxó va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Juniors.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Juniors per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Fernando García de la Plata va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Gabriel Elosúa del Juniors ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 237 Minuto 59 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Isaías Borneiro estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Octavian-Mircea Mihalache, als 59 minuts, va fallar per ben poc.
  • 220 Minuto 76 (Ocasión de falta): Amb 76 minuts disputats, Xavi Estellés gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Santiago Soliño va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gabriel Elosúa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Gabriel Elosúa gairebé va marcar per a Juniors des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Banda VC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Banda va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Víctor Juan Tílger, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Banda va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Maksim Mityaev, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Banda van sortir al contraatac al minut 41, però Augusto Cedrés va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Banda van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antonio Scarpati va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Antonio Scarpati de Banda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.