Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731556122

Amistoso (Int., RC) 731556122 Información oficial sobre el partido 731556122 en Hattrick

18.05.2024 10:00:00

Ripensia Timisoara Alineación oficial del equipo 'Ripensia Timisoara' en el partido 4 - 1 Los Hinchapelotas Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ripensia Timisoara Alineación oficial del equipo 'Ripensia Timisoara' en el partido 5 - 1 Los Hinchapelotas Alineación oficial del equipo 'Los Hinchapelotas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ripensia Timisoara

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del ALE s'esgargamellaven dempeus per esperonar Adam Dumitrache que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 38 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Corria el minut 50 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Cristian Cizmaş, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Amb 57 minuts jugats, en Elek Galashek va augmentar l'avantatge de ALE a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ALE va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cristian Cizmaş progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a ALE per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Elek Galashek, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Eduardo Pé-Curto va estar a punt d'empatar per a ALE quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Niko Sundvall va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Ibader Thiam va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Cristian Cizmaş rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Ludvik Trošt una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Niko Sundvall va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ludvik Trošt de ALE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nevio Parolisi.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristian Cizmaş es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los Hinchapelotas

Goles Goles

  • 190 Minuto 29 (Gol de falta): En Ludde Hedbratt va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Tegama Bouderbala de Hinchapelotas va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Ludde Hedbratt al minut 11 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En David Aragonés ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Gospodin Georgiev la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Hinchapelotas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.