Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731556108

Amistoso (Int.) 731556108 Información oficial sobre el partido 731556108 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Guia F.C. Alineación oficial del equipo 'Guia F.C.' en el partido 1 - 3 RSC Munsterbilzen Alineación oficial del equipo 'RSC Munsterbilzen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guia F.C. Alineación oficial del equipo 'Guia F.C.' en el partido 2 - 1 RSC Munsterbilzen Alineación oficial del equipo 'RSC Munsterbilzen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,3 % 9,0 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guia F.C.

Goles Goles

  • 104 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Piotr Korzeniewski va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Guia enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gilles Curien no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Benedikt Ólafsson va disposar d'una bona oportunitat al minut 36, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Xavier Quitllet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

RSC Munsterbilzen

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Willy Angerer quedar desmarcat i marcar per a Munsterbilzen al minut 18. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): En Amaury Van Cauter va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Valente Martins la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al 73 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Munsterbilzen augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Venâncio Amaral es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Logan Rogiers va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Piotr Korzeniewski va xutar a fora.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Willy Angerer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Willy Angerer de Munsterbilzen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vick Deckx de Munsterbilzen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.