Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731555334

Amistoso (Int.) 731555334 Información oficial sobre el partido 731555334 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Berna Power Alineación oficial del equipo 'Berna Power' en el partido 2 - 0 SV Donnerfels 2024 Alineación oficial del equipo 'SV Donnerfels 2024' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Berna Power Alineación oficial del equipo 'Berna Power' en el partido 3 - 0 SV Donnerfels 2024 Alineación oficial del equipo 'SV Donnerfels 2024' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berna Power

Goles Goles

  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sean Patterson ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Berna es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Berna pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nathaniel Ford va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marcos Luque Marin va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sean Patterson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Roberto Iglesia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Berna va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Marcos Luque Marin va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Tariq Brahimi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Berna se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 55 per blocar una centrada d'en Jesús Martínez de Felipe va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Berna.
  • 208 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tariq Brahimi de Berna va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Jesús Martínez de Felipe es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 220 Minuto 65 (Ocasión de falta): Amb 65 minuts disputats, Miguel Ángel Sanz-Vitores gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Kai Jessen-Lenz va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Sean Patterson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Ángel Sanz-Vitores es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

SV Donnerfels 2024

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Konstantin Angern va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Patrick Madlung, però l'estirada del porter va evitar el gol.