Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731554594

Amistoso (Int.) 731554594 Información oficial sobre el partido 731554594 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

OUT OF ORDER C.F. Alineación oficial del equipo 'OUT OF ORDER C.F.' en el partido 0 - 0 Varzim s. c. Alineación oficial del equipo 'Varzim s. c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
OUT OF ORDER C.F. Alineación oficial del equipo 'OUT OF ORDER C.F.' en el partido 1 - 2 Varzim s. c. Alineación oficial del equipo 'Varzim s. c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,7 % 11,3 % 65,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OUT OF ORDER C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Rune Vanswijgenhoven va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ORDER se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 206 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 34 minuts de joc, Sergio Magraner semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ORDER va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Valentín Agrelo va sortir per sobre el travesser.

Varzim s. c.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Es duien 15 minuts de partit jugats quan Ilya Olenin va estar a punt de posar per davant a Varzim amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ola Bladgård va impedir un gol cantat.
  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pedro Provencio va ridiculitzar a en Sergi Blancher amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 61, quan en Jacinto Falcão va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Jacinto Falcão quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Akawel Fahssi va marcar al minut 74 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Varzim va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ola Bladgård va desviar el xut final de Stanislav Šebek després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Jacinto Falcão, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 85 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bogdan Dragomir de Varzim amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.