Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731554200

Amistoso (Int.) 731554200 Información oficial sobre el partido 731554200 en Hattrick

22.05.2024 18:50:00

Inter Okavango Alineación oficial del equipo 'Inter Okavango' en el partido 2 - 0 Vegvísir Alineación oficial del equipo 'Vegvísir' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Inter Okavango Alineación oficial del equipo 'Inter Okavango' en el partido 2 - 0 Vegvísir Alineación oficial del equipo 'Vegvísir' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Okavango

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Corria el minut 35, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Okavango s'avançava en el marcador després que en Arkadii Zakotyuk xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 37 i semblava que Okavango desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Poloko Moruti va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 0 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Okavango la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Chananiel Lasri no va ser aprofitada per en Poloko Moruti que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Okavango van sortir al contraatac amb encert al minut 34, però Kaone Regoeng no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lucien Maotoanong es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30 de partit, Lucien Maotoanong de Okavango va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Vegvísir

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Vegvísir van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 10, però el xut de Jonathan Jager des de l'esquerra va sortir desviat.