Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731551771

Amistoso (Int.) 731551771 Información oficial sobre el partido 731551771 en Hattrick

22.05.2024 12:30:00

Troquiter F.C. Alineación oficial del equipo 'Troquiter F.C.' en el partido 3 - 2 Les Melting Potes Alineación oficial del equipo 'Les Melting Potes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Troquiter F.C. Alineación oficial del equipo 'Troquiter F.C.' en el partido 4 - 0 Les Melting Potes Alineación oficial del equipo 'Les Melting Potes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Troquiter F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Adolfo Luengas va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Troquiter empatava el partit, 1 a 1, al minut 32.
  • 120 Minuto 40 (Gol de falta): Una falta al minut 40 va provocar un lliure directe. Fernando Laurnagaray el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Adolfo Luengas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Troquiter Hamza Gogalić quasi va assolir l'empat al minut 31 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Hamza Gogalić, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hannibal Stockelsdorf va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Didi Beu va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Virgilio Giorgi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Arthur Ros va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Uku Hallik de Troquiter va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Les Melting Potes

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Melting agafava avantatge al minut 25 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Nguyễn Khôi Nguyên amb mestria.
  • 154 Minuto 88 (Gol de penalti): Al minut 88 els visitants van aconseguir el 3 - 2 quan Nguyễn Khôi Nguyên va afusellar el porter des del punt de penal.