Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731550503

Amistoso (Int., RC) 731550503 Información oficial sobre el partido 731550503 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido 4 - 1 Granada Football Alineación oficial del equipo 'Granada Football' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Eclipse Castilla-Hermida FC Alineación oficial del equipo 'Eclipse Castilla-Hermida FC' en el partido 2 - 0 Granada Football Alineación oficial del equipo 'Granada Football' en el partido
Tiene suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eclipse Castilla-Hermida FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): En Ricardo Riblet entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Eclipse FC, un peu providencial d'en Christos Strakottos va situar el 1-0 al panell digital.
  • 187 Minuto 36 (Gol tiro lejano): Després de 36 minuts el Eclipse FC, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Bertrand Barock sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Eclipse FC. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Christos Strakottos xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Eclipse FC al minut 72, que va llançar ajustat al pal en Trần Quốc Thanh. 4 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 29 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Jetro Romero ja els havia advertit que el porter contrari, en Pier Francesco Vidale, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Trần Quốc Thanh va sorprendre Pier Francesco Vidale amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 208 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gaetano Aloe va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Jetro Romero aquest no va estar a l'altura.
  • 230 Minuto 59 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Trần Quốc Thanh, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Riblet.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bertrand Barock de Eclipse FC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Granada Football

Goles Goles

  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Andrick Plata va marcar al minut 71 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Football sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hery Ramanjary, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Football van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Eugenio La Baka va sortir desviat a la dreta de la porteria.