Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731545739

Amistoso (Int., RC) 731545739 Información oficial sobre el partido 731545739 en Hattrick

22.05.2024 12:25:00

Palmeros FC Alineación oficial del equipo 'Palmeros FC' en el partido 2 - 5 ofmalios loros Alineación oficial del equipo 'ofmalios loros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Palmeros FC Alineación oficial del equipo 'Palmeros FC' en el partido 1 - 5 ofmalios loros Alineación oficial del equipo 'ofmalios loros' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palmeros FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Naïm Dadi de Palmeros aconseguir un gol al minut 21 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Palmeros equilibrava la balança al minut 36. En Naïm Dadi, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Leon Naberan va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Carles Oller, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

ofmalios loros

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 24 minuts Antonis Gkiozis va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Torquato Zarro quedar desmarcat i marcar per a ofmalios al minut 34. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 170 Minuto 47 (Gol de falta): Panteleimon Gkazoulis va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 47. 2 - 3 per a ofmalios.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): İsmail Savar va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en İsmail Savar de ofmalios l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Torquato Zarro, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, İsmail Savar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): İsmail Savar, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 91 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ofmalios va quedar sense poder incrementar el seu marcador.