Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731544967

Amistoso (Int.) 731544967 Información oficial sobre el partido 731544967 en Hattrick

22.05.2024 07:45:00

Racing de Ubud Alineación oficial del equipo 'Racing de Ubud' en el partido 0 - 5 Som de secà Alineación oficial del equipo 'Som de secà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Racing de Ubud Alineación oficial del equipo 'Racing de Ubud' en el partido 0 - 7 Som de secà Alineación oficial del equipo 'Som de secà' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Ubud

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Dade Ansori va disposar d'una bona oportunitat al minut 29, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Som de secà

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Jesús Canals va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 8 de joc. Erlan Dzhakijanov es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 182 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Noel Reyes va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Lluís-Anton Tormo va augmentar l'avantatge de secà a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Erlan Dzhakijanov va augmentar l'avantatge de secà a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, un xut de Jesús Canals des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jesús Canals. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 284 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Al minut 70 de joc, Francisco Antonio Vizconde de secà va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.