Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731543889

Amistoso (RC) 731543889 Información oficial sobre el partido 731543889 en Hattrick

22.05.2024 12:20:00

Garelos FC Alineación oficial del equipo 'Garelos FC' en el partido 4 - 5 F.C. Ultreia Alineación oficial del equipo 'F.C. Ultreia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Garelos FC Alineación oficial del equipo 'Garelos FC' en el partido 3 - 1 F.C. Ultreia Alineación oficial del equipo 'F.C. Ultreia' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garelos FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 62 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de garelos per la dreta va donar com a resultat un gol de 翟 (Zhai) 存林 (Cunlin) al minut 62 que reduïa la distància a 1 - 2.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors del garelos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 80, deixant Moisés Serrano en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 185 Minuto 96 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en William Spiteri, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Giuseppe Riccadonna va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Rudi Börjesson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vladimír Kosík va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 el garelos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Giuseppe Riccadonna no va estar gens encertat.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Amb 89 minuts disputats, Moisés Serrano gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Rudi Börjesson va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 101 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Daniel Haustgen després que el jugador de garelos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Vladimír Kosík va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Manuel Tenorio Castilla, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Rudi Börjesson va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de garelos i 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Gergő Szép xutant per a garelos va fer anar la pilota just on la volia, però Rudi Börjesson, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per William Spiteri de garelos anava molt fort i col·locat però Rudi Börjesson no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Abdelbatine Zakari, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Rudi Börjesson va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de garelos i 4 - 4 al marcador.

F.C. Ultreia

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Konstantin Brückner que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Ultreia.
  • 137 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Konstantin Brückner va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 61 de joc. Jakob Herstad es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 163 Minuto 100 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 100. L'anotador per Ultreia va ser Xurxo Lázara, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Stefano Fortunato de Ultreia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Nicola Bidoglia va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Stefano Fortunato va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rolf-Jürgen Götze ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): Xurxo Lázara, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 102 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Ultreia Konstantin Brückner no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Renán Torres Garcés es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ultreia Bernardo Giassi va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ultreia Stefano Fortunato va intentar enganyar Renán Torres Garcés amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ultreia Luis Ernesto Borbón va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Ultreia, Rolf-Jürgen Götze, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.